top of page

Student Wellness and Leadership Summit 2023

This broadcast based on United States Time Zones will take place at 12:00 pm EST!

Keep posted for the link to access the sessions

Schedule

Opening session → 12:00pm - 12:15pm  (15 minutes)

Workshop → 12:15 pm - 1:00 pm (45 minutes)

Break → 1:00 pm - 1:05 pm (5 minutes)

Workshop → 1:05 pm - 1:50 pm (45 minutes)

Longer break → 1:50 pm - 2:00 pm (10 minutes)

Keynote speaker → 2:00 pm - 3:00 pm (1 hour)

Workshop→ 3:00 pm - 3:45 pm (45 minutes)

Closing session → 3:45 pm - 4:00 pm (15 minutes)

Rubric to grade the workshops

Do you want to present a workshop?

Please fill out this form for feedback on the conference

Any questions for the speakers?

bottom of page